O nama - Radius d.o.o.

Porezno
  savjetovanje

Iz perspektive korisnika svaki
porez je trošak.

Računovodstvo

Ako želite da znate koliko vrijedite
pitajte prijatelje, ne računovođu.

Biznis
         plan

Ko loše planira, planira da mu bude loše.

Pravne
        usluge

Zakon je rupa bez dna.

Procjena
  vrijednosti firme

Saznajte istinu!

Edukacija

Stručnjak je ona osoba koja je vidjela sve
greške koje se mogu učiniti u jednoj oblasti.

O nama

Radius je privredno društvo sa ograničenom odgovornošću formirano 1991. godine i bavi se računovodstvenim uslugama, poreznim savjetovanjem, finansijama, edukacijom i poslovnim konsaltingom.


Društvo se tokom razvoja profiliralo kao pouzdan partner mnogim korisnicima iz zemlje i inostranstva, prepoznatljivo po kvalitetnim i blagovremenim uslugama i savjetima, te nastojanju da svojim klijentima uvijek pruži više od očekivanog.

Tim koji pruža ove usluge sastoji se od stalno zaposlenih stručnjaka i mreže spoljnih saradnika iz različitih oblasti (pravo, informatika, tehnologija itd.), koji svojim znanjem, vještinama i inovativnošću mogu doprinijeti uspješnosti klijenata.

Razvojna strategija društva usmjerena je ka neprestanom istraživanju potreba klijenata s jedne strane, te sticanju novih znanja i vještina s druge strane, a rezultat je kontinuirano inoviranje usluga i podizanje njihovog kvaliteta.

Radius ima znatno iskustvo u radu sa različitim industrijama (proizvodnja, građevinarstvo, trgovina, usluge) i ima dobre kontakte sa finansijskim organizacijama, profesionalnim udruženjima i drugim institucijama.

Kursna lista

  Kupovni Srednji Prodajni

Kursna lista za dan

Konvertor valuta

Konvertuj u
* Primjer obračuna valute služi isključivo
  u svrhu informisanja

Kreditni kalkulator

Kredit: KM
Kamata: %
Period: god.
Mjesečni anuitet: KM