O nama.


Radius je privredno društvo sa ograničenom odgovornošću formirano 1991. godine i bavi se računovodstvenim uslugama, poreznim savjetovanjem, finansijama, edukacijom i poslovnim konsaltingom.

Društvo se tokom razvoja profiliralo kao pouzdan partner mnogim korisnicima iz zemlje i inostranstva, prepoznatljivo po kvalitetnim i blagovremenim uslugama i savjetima, te nastojanju da svojim klijentima uvijek pruži više od očekivanog.

Tim koji pruža ove usluge sastoji se od stalno zaposlenih stručnjaka i mreže spoljnih saradnika iz različitih oblasti (pravo, informatika, tehnologija itd.), koji svojim znanjem, vještinama i inovativnošću mogu doprinijeti uspješnosti klijenata.

Razvojna strategija društva usmjerena je ka neprestanom istraživanju potreba klijenata s jedne strane, te sticanju novih znanja i vještina s druge strane, a rezultat je kontinuirano inoviranje usluga i podizanje njihovog kvaliteta.

Radius ima znatno iskustvo u radu sa različitim industrijama (proizvodnja, građevinarstvo, trgovina, usluge) i ima dobre kontakte sa finansijskim organizacijama, profesionalnim udruženjima i drugim institucijama.

Brojke.


PREKO 25 GODINA ISKUSTVA

TRENUTNO IMAMO 20 UPOSLENIKA

RADILI SMO SA VIŠE OD 300 KLIJENATA

SEDAM CERTIFIKOVANIH RAČUNOVOĐA

DVA CERTIFIKOVANA REVIZORA

POSTANITE DIO NAS.

Uvijek smo u potrazi za ljudima koji dijele iste vrijednosti kao i mi. Saznajte više.