Sa Radiusom sarađujemo više od 5 godina i zahvalni smo im na posvećenosti i transparentnosti.

– ACIBADEM


Sa Radius agencijom imamo dugogodišnju saradnju koja je u svakom trenutku bila izrazito profesionalna i koja je prerasla u pouzdano partnerstvo.

– Vedad Perviz, CFO


Unatoč vrlo složenim vremenima u kojima živimo te uprkos komplikovanom zakonskom poslovanju na našim prostorima, mišljenja smo da je uspješna saradnja između naših dviju firmi primjer koji bi mogao mnogima poslužiti. Pristupom poslu koji je obostrano uvijek bio izuzetno profesionalan ali uvijek iskren, prijateljski i krajnje korektan, sigurni smo da smo stvorili odnose koji garantuju dugu i sigurnu budućnost našoj saradnji. Jer, svaka revizija sa Vama je izazov.

– Ziba Sivro, izvršni direktor za finansije


Jako smo zadovoljni dugogodišnjom saradnjom sa računovodstvenom kućom „Radius“.
Ističemo da „Radius“ d.o.o. Zenica raspolaže jako stručnim i osposobljenim kadrovima koji mogu udovoljiti čak i onim najzahtjevnijim klijentima.

Uposlenike knjigovodstvene kuće „Radius“ d.o.o. Zenica posebno pohvaljujemo za preciznost u radu i ljubaznost što doprinosi pozitivnim rezultatima u zajedničkom poslovanju. Imajući u vidu sve navedeno mišljenja smo da se postojeća saradnja može samo razvijati na obostrano zadovoljstvo.

– Borislav Pječinović, direktor


Nama u Tarčin Forest Resortu poslovne saradnje su od ključne važnosti. Izuzetno nam je bitno da imamo pouzdane saradnike, najbolje u svojim branšama.

Radius agencija pružila nam je najviši nivo profesionalizma, vrhunsku uslugu i povjerenje, tako da slobodno možemo reći da u Radius-u imamo, ne samo poslovnog saradnika već poslovnog partnera, „desnu ruku“ za sve finansijske potrebe, kada god je potrebno.

– Edin Bajramović, direktor


Društvo „TisaKomerc“ sa Agencijom za računovodstvo i reviziju „Radius“ poslovno sarađuje dugi niz godina i tokom cijelog tog perioda „Radius“ je na profesionalan i odgovoran način izlazio u susret svim našim zahtjevima i potrebama. Odnos iskustva i mladosti je nešto što krasi njihov tim i možemo slobodno reći da su pravi partner za bezbrižno i pouzdano poslovanje.

– Nagib Mujkić, direktor